Lag 1

Tränare: De själva och Anna
Linförare: Anna
Häst: Cournado
Voltigörer:
Stina, Malin, Ella och Frida

Lag 1 är ett lag som har tävlat i mellanklass galopp några gånger, dock har de haft lite otur på häst fronten men nu ser det ljusare ut. Cournado håller på att utvecklas och de hoppas att nu till våren kunna komma ut och tävla mellanklass igen.

Våren 2011 tävlade de mellanklass på hästen Lagos, dock var han endast en häst som ridklubben hade hyrt och han fick därför åka tillbaka till sitt hem under sommaren.

Tjejerna i lag 1 är 14-17 år. De har tränat ca 4 år.
Lag 1 är ett lag som gillar att åka på läger och på tävlingar att vara uppe halva nätterna när vi sover tillsammans i stallet, tycker några av oss är kul.

 Målet med vår terminen är att ut och tävla i  mellanklass med godkännt resultat.

Lag 2 och 3

Tränare: Anna,  Malin, Ella och Frida
Longör:
Julia/Anna/Marit
Häst:
Madicken och Dino

Lag 2 och 3 är två lag som tävlat i lättklass skritt och vissa även lättklass galopp. De tränar i alla gångarter beroende på vilken häst de tränar på, men tycker oftast att de är roligast men läskigast att köra i galopp.
Tjejerna i lag 2 och 3 är mellan 6-13 år gamla och har tränat väldigt olika länge.

 

Lag 4

Tränare: Stina
Longör: Marit/Julia
Häst: Jojo

Lag 4 är ett lag som har tränat tillsammans ca 1,5 år. Detta lag är med lite äldre tjejer och därför är tanken att de ska träna på de stora hästarna då ponnierna blivit för små. Tyvärr blev deras häst halt nyligen och kommer tyvärr inte komma tillbaka in i verksamheten vilket innebär att de nu håller på att träna in vår nya lite grövre ponny Jojo.'
Förra året startade de i lättklass i skritt då de inte hade någon häst som orkar med något mer. Vad som blir aktuellt i år får vi se beroende på hur det blir med hästar.

Tjejerna i lag 4 är mellan 14-17 år gamla.