Blogg

Votigeläger

Posted by Stina on January 23, 2012 at 12:25 AM

Åh vad jag är trött efter helgens bravader! Min rumpa och ben säger ajajaj - men det är ju så det ska kännas efter en hel helg i stallet!

Sanna, Hanna och Malin från Sala var som slagt upp till oss på Lördagen och vi testade lite nya hästar och vi äldre tränade mycket på sax eftersom det är något som är nytt för de flesta av oss och som nu ska bli till en grundövning.

Lag 1 körde en hel del galopp på Cournado som tillslut blev väldigt trött och svettig. De testade även att vara lite två på honom för andra gången i trav och skritt och det gick jätte bra. Han är så duktig! :)

På kvällen hade vi lite samarbetsövningar och vilket samarbete vi fick ihop tillslut! Synd att inte kameran följde med :(

Väckarklockan på Söndagen stod för mig på kl 6.45 då det var dags att ner och fodra i stallet då voltigen hade stalltjänst. Men tänk vad smidigt det gick då vi var så många som hjälptes åt :)

Jag är jätte nöjd efter helgen och känner kicken efteråt:) Jag får väl försöka leva på den några veckor eftersom jag inte får träna på två vekor nu då jag ska ut på andra äventyr. Men nästa Söndag är det träning som vanligt för alla andra ;)

Vår fina Cournado på härligt sommarbete i sommras!

/Stina

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments