Blogg

Träning med tränare från Sala och Julshow

Posted by Stina on December 14, 2011 at 3:50 AM

Tiden har gått så fort nu efter KM:et.

Förr förra veckan (vecka 48) Var Sanna och Malin från Sala här i Falun och gav oss en MASSA tips och idéer. Det är alltid roligt när någon utifrån kommer och hjälper en det är så lätt att man kör fast annars. Extraroligt är det för oss eftersom vi är lite nybörjare inom voltigen och därför har svårt att veta vad vi behöver träna på och vad som ska göras.

Alla lagen fick under Lördagen ett bockpass, ett hästpassoch ett gymnastikpass. Det var väldigt roligt och lärorikt!

Vi i lag 1 tränade mycket svingar och till och börja med förstod man inte vad man höll på med. Det var så länge sedan vi tränade svingar i galopp!!! Det var som om det satt en spärr i huvudet som sa NEJ-det går inte! Men tillslut satt svingarna och man flöt bara med i hästens språng, det är en sån underbar känsla! Hästarna uppförde sig jätte bra och fick fina lov ord av Sanna och Malin!

Lag 1 fick även en läxa under dagen att härma och träna inen tremanna kür på bocken. Det var en rolig läxa med en massa nya utmaningar och idéer.


Julshowen ägde rum nu under helgen och ALLA lagen ochhästarna var super duktiga. De äldre tjejerna var utklädda till tanter och fickmycket kommentarer om att de var de mest viga och välbyggda tanterna sombeskådats ;) Tanterna var även de vi ska tacka för att julen fortfarande är traditionell, för vem vill ha en tomte ridandes i cowboy-kläder? Paketen oinslagna och en julbjörk istället för en gran? Inte jag tanterna i varjefall.De yngre var barn och de talade om för tomten att en ridandes tomte med cowboykläder vore mycket häftigare än den tomte som kommer idag… vilka ungar!!!!

 

På Söndag är sista träningen sedan tar vi ett välförtjänatjullov från voltigen och startar upp igen samma vecka som skolan. Den 15 januari!

Tack för ett trevligt voltige år och God Jul och Gott Nytt År!! Önskar Stina

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments